Na Drieňovej ulici rastie nový supermarket

13.12.2006
Páčil sa vám článok?

Otvorenie nového supermarketu Big Billa na Drieňovej ulici v blízkosti jej vyústenia na Bajkalskú sa plánuje na prelome septembra a októbra. Podľa informácií z oddelenia marketingu spoločnosti Billa pôjde o najväčší supermarket tejto spoločnosti v Bratislave.

V objekte, ktorý ponúkne obyvateľom bližšieho i vzdialenejšieho okolia predajnú plochu 2400 m2, sa na poschodí bude nachádzať aj centrála spoločnosti Billa. Už dnes je známe, že supermarket bude otvorený denne do 22. hodiny, v nedeľu do 20.00. Pri supermarkete bude k dispozícii približne tristo miest na parkovanie.

Sieť predajní Billa, ktorá patrí pod medzinárodnú skupinu Rewe, sa u nás objavila už v roku 1993. Rast počtu jej predajných miest sa vyvíjal v závislosti od situácie na trhu. Najväčší nárast ich počtu nastal práve v posledných rokoch.

Prevádzky Billy sa delia na dva druhy - štandardné Billy majú približne 1000 m2 predajnej plochy, a veľké predajne Big Billa. Na Slovensku sa v súčasnosti nachádza 31 filiálok tejto značky, z toho 25 je štandardných. Pokiaľ ide o Bratislavu, dve štandardné Billy sa nachádzajú v Petržalke a jedna Big Billa je v Shopping parku Soravia na Rožňavskej ulici. Sieť supermarketov Billy v Bratislave sa má výhľadovo - najskôr v budúcom roku - rozšíriť aj o ďalšie prevádzky, ich počet a poloha však bude závisieť od realizácie stavebných povolení a súvisiacich okolností.

Podľa informácií z oddelenia marketingu spoločnosti Billa majú jej supermarkety tradičný vzhľad a podobu, pričom ich neoddeliteľnou súčasťou sú aj dostatočné parkovacie priestory. „Jedinou výnimkou je Billa na Farskej ulici, ktorá je výrazne menšia a má aj nižšie parkovacie kapacity,“ uviedla Barbora Baťková z oddelenia marketingu. „Bola to však jedna z našich prvých predajní, ostatné už majú štandardnú podobu s maximálnym komfortom nákupu.“

Páčil sa vám článok?