OLO opäť bezplatne zbiera triedený odpad

12.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu, a. s., (OLO) aj v tomto roku Bratislavčanom ponúka možnosť triedeného zberu komunálneho odpadu, v rámci ktorého OLO bezplatne zbiera priamo spred rodinných domov vytriedený a zhromaždený papier, sklo a železný šrot.

Vo februári a v marci sa v niektorých mestských častiach tento zber už uskutočnil. OLO v ňom však pokračuje aj v nasledujúcich mesiacoch.

V sobotu 1. apríla to bude v mestských častiach Jarovce, Rusovce, Čunovo a Petržalka. V sobotu 8. apríla vo Vajnoroch a v Rači. V sobotu 15. apríla v Podunajských Biskupiciach a vo Vrakuni. V poslednú aprílovú sobotu - 29. apríla bude triedený zber v Záhorskej Bystrici, v Lamači a v Ružinove - Trnávke.

V máji prídu na rad aj ostatné mestské časti. V sobotu 6. apríla bude triedený zber v Dúbravke, Devínskej Novej Vsi a v Devíne, 13. apríla v Karlovej Vsi a v Starom Meste na trasách A a B, o týždeň neskôr 20. mája prídu na rad trasy C a D v Starom Meste a mestská časť Ružinov. V sobotu 27. mája bude zber v Novom Meste.

Okrem toho spoločnosť OLO, a. s., ponúka občanom možnosť likvidácie zhruba 90 druhov spáliteľných odpadov. Cena pre obyvateľstvo je skutočne symbolická - za spálenie starého nábytku účtuje OLO od 7 korún za stoličku do 50 korún za gauč, plus 10 % DPH. Starý nábytok však musia občania priviezť priamo do Spaľovne komunálneho odpadu OLO vo Vlčom hrdle. Podrobnejšie informácie dostanete na tel. 4552 2405, alebo 4524 8868. Prevádzkové hodiny pre túto službu sú v spaľovni v pondelok až štvrtok od 6.00 do 13.00, v piatok 6.00-11.00 h.

(brn)

Páčil sa vám článok?