FOTO: Polícia hľadá muža, ktorý je podozrivý z neoprávneného použitia platobnej karty

27.9.2018

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty, ktorého sa mal dopustiť doposiaľ neznámy páchateľ, keď vykonal v jeden deň až päť neoprávnených nákupov.

"Doposiaľ neznámy páchateľ si dňa 26.09.2018 v čase od 16:35 hod do 17:23 hod na presne nezistenom mieste zaobstaral platobnú kartu, s ktorou následne toho istého dňa zrealizoval päť neoprávnených platieb na rôznych miestach v Bratislave. Svojím konaním tak poškodenému spôsobil škodu v celkovej výške 94,- Eur. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti pátrajú ako aj po osobách, ktoré by svojimi informáciami mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku," informovala médiá Krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Zatiaľ neznámeho muža zachytili bezpečnostné kamery pri pokladniach v obchodných prevádzkach, kde nakupoval "za cudzie":

Zdroj: PZ SR

"V tejto súvislosti vyzývame občanov k spolupráci. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť osobu na priložených záberoch, nám oznámte osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo na bezplatnom čísle polície 158," upresnila Slamková.

(ts, foto: PZ SR) 

Páčil sa vám článok?