Máte radi burger či pivo? Beer & Burger Fest začína už tento piatok

27.6.2018
Beer & Burger fest

Zdroj: Facebook/ Beer & Burger Fest

Páčil sa vám článok?

V piatok a sobotu sa premení Bratislava na Burgerslavu. Začína totiž prvý open air festival, kde na vás okrem stánkov s remeselnými pivovarmi z celého Slovenska a Česka čakajú burgre z celej strednej Európy. 

V piatok festival začína od 11:00 hod. na Tyršovom nábreží v centre mesta. Zapíjať sa bude samozrejme pivami, ktoré potešia aj šoférov svojou nealko verziou. Takto bude možné pokračovať až do soboty večera. Počas celého festivalu bude účastníkom so psíkmi k dispozícii festivalový Hafpark, kde sa môžu miláčikovia osviežiť v bazéne s loptičkami, zjesť skvelý hafburger a zašantiť si so svojimi psími aj ľudskými kamošmi.

V areáli tiež bude zábavný park so súťažami a hrami pre deti.

V rámci akcie bude postavená aj chillout zóna, kde sa môžete osviežiť letným miešaným nápojom. Počas oboch dní konania festivalu bude na hlavnom pódiu pestrý hudobný program. V rámci hudobného programu vystúpia skupiny Puding Pani Elvisovej, Le Payaco, The Cellmates a večer zahrajú rockové pecky AC/DC Revival.

Pre všetkých kulinárov sú vo workshopovom stane pripravené lekcie školy varenia. Naučíte sa grilovať, burgrovať a môžete si zasúťažiť o skvelé ceny. 

(Facebook/Beer&Burger Fest,ncuki)

Páčil sa vám článok?