Z bufetu si odniesol televízor, kolieskové korčule a alkohol - nepoznáte muža na týchto záberoch?

15.6.2018

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

Polícia pátra po doposiaľ neznámom mužovi, ktorý z priestorov bufetu odcudzil televízor a kolieskové korčule a niekoľko fľiaš alkoholu. K majetkovej trestnej činnosti došlo v časovom rozmedzí medzi 8. a 11. júnom 2018 a okolnosti tejto majetkovej trestnej činnosti v súčasnosti vyšetrujú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II.

„Doposiaľ neznámy páchateľ v uvedenom čase poškodil plastové okno na bufete situovaného v priestoroch jednej z ubytovní na Prievozskej ulici, cez ktoré následne vošiel do jeho vnútorných priestorov. Odtiaľ následne odcudzil televízor s ulopriečkou 101 cm, jeden pár kolieskových korčulí a rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje. Z miesta následne odišiel, pričom takýmto konaním bola spôsobená škoda v celkovej hodnote cca. 720 ,- €," informoval o prípade krajský policajný hovorca Michal Szeiff. 

Na príslušnom útvare Policajného zboru je v súčasnej dobe vedené v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. „V tejto súvislosti policajti pátrajú aj po totožnosti doposiaľ neznámeho muža na priložených kamerových záberoch, ktorý by svojimi vedomosťami mohol napomôcť náležitému objasneniu tohto skutku," hovorí Szeiff. Akékoľvek informácie k totožnosti tejto osoby na priložených fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 na čísle 09610 32 300 prípadne osobne na  ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(ts, ars, foto: PZ SR)

 

Páčil sa vám článok?