Park Andreja Hlinku v nedeľu ožije Ružinovskou promenádou aj s Bárou Basikovou

15.6.2018
0
Ružinovská promenáda

Zdroj: Cultus Ružinov

Páčil sa vám článok?

Nedeľné popoludnie na Ružinovskej promenáde sa bude niesť v znamení najznámejších filmových hitov.

Podujatie zaháji o 14-hodine koncert ZUŠ Exnárová a SZUŠ Prokofievova so špeciálnym filmovým programom. Návštevníci sa môžu tešiť na kapelu Sendreiovci & Kokavakere Lavutara, kvôli ktorým hollywoodsky skladateľ Hans Zimmer precestoval množstvo krajín, len aby našiel ten správny živelný a nespútaný rómsky temperament. Výsledok ich spolupráce zaznie na Ružinovskej promenáde o 15-tej.

Program bude pokračovať koncertným uvedením piesní z pôvodného slovenského filmového muzikálu Deža Ursínyho, Alty Vášovej a Jána Štrassera Neberte nám princeznú v podaní Sisy Sklovskej, Štefana Skrúceného a Lenky Machciníkovej v doprovode kapely.

Záverečný koncert o 19-tej bude patriť najznámejším slovenským a svetovým filmom ako Krstný otec, Vtedy na západe, Jesus Christ Superstar, Pretty Woman, Spievanie v daždi, Bedári, Pomáda, Moped, Hriešny tanec, Fontána pre Zuzanu a mnoho iného, a to v doprovode členov Symfonického orchestra slovenského rozhlasu a big bandu Českého rozhlasu. Speváckymi hlasmi po podčiarkne Bára Basiková, Andrea Zimányová či Dárius Koči.

Ružinovská promenáda sa uskutoční v nedeľu 17. júna od 14.00 h v Parku Andreja Hlinku v Ružinove. Vstup na podujatie je zadarmo. 

(FB, ncuki)

Páčil sa vám článok?