Prvá ľudsko-zvieracia zoznamka: Nájdite si kamaráta na celý život

27.5.2018
0
Pes z útulku

Zdroj: FB Majme srdce

Páčil sa vám článok?

Prvá ľudsko-zvieracia zoznamka sa koná už po 21-krát. Na charitatívne podujatie „Nájdite sa... so zvieratkom z útulku“ pricestujú 2. júna do Bratislavy opäť „útulkáči“ z celého Slovenska. Spoznáte ich príbehy a odborníci vám pomôžu pri výbere zvieratka.

Na záujemcov budú čakať od 10.00h do 16.00h na zadnom nádvorí Auparku. Vítaní sú aj vaši psíkovia. Podujatie, ktoré organizuje Aliancia združení na ochranu zvierat sprostredkúva a odovzdáva pozitívnu energiu nezabudnuteľným spôsobom. Je jedinečné svojou jednoduchou myšlienkou, preniesť opustené zvieratá z virtuálneho sveta sociálnych sietí do reálneho sveta, aby mali väčšiu šancu na nový domov. Vďaka jeho existencii sa podarilo útulkom a združeniam nájsť domov stovkám opustených zvierat. Vytvorilo spoločenstvo ľudí, ktorým osudy zvierat nie sú ľahostajné, sprostred­kúva prepojenie myšlienok, ľudí a príbehov, vytvára puto.

Podujatie podporuje viacero známych osobností. V minulosti sa na ňom zúčastnila bývalá premiérka Iveta Radičová, Lucia Hablovičová, Zdenka Predná, Sima Martausová, Pyco alebo Yxo z Hexu.

Počas tohtoročného podujatia vystúpi tanečný súbor La Portella, Matěj Vávra, Majself, speváčka Ronie a Carmel Paradise. Bohatý program čaká aj na rodiny s deťmi. Počas dňa bude tiež spustené prihlasovanie jednotlivcov alebo skupín, ktoré sa zaslúžili o šírenie pozitívneho príkladu v oblasti ochrany zvierat, na ocenenie Animal Hero Slovakia.

(brn)

Páčil sa vám článok?