Aktuálne info k Festíku: možnosť vrátenia lístkov!

26.5.2018

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

Rodičia, ktorí nesúhlasia s rozhodnutím organizátora akcie s názvom Festík-najveselší detský festival, týkajúceho sa limitovania množstva tekutín pri vstupe do areálu, majú možnosť úplneho vrátenia lístkov. Rozhodli tak organizátori vzhľadom na spätné väzby nespokojných ľudí, ktorí si už lístky zakúpili a je to pre nich neakceptovateľné.

Organizátori festivalu totiž rozhodli, že do areálu podujatia si môžete vziať iba liter akejkoľvek tekutiny (voda, čaj, mlieko..) pre jedno dieťa. Rodičov a návštevníkov to veľmi pobúrilo, o čom svedčí ich výrazná aktivita na sociálnej sieti na stránke akcie Festíka. Emóciami teda nešetrili. Väčšina z nich tvrdí, že nemôžu návštevníkov obmedzovať v tom, čo si berú na festival, zvlášť, ak ide o podujatie cielené deťom. Je podľa nich nezmysel obmedziť ich v množtve povolených tekutín a potom čakať v rade na nápoje, keď sú ich deti smädné. Tvrdia, že na festival si zaplatili vstupné, ktoré nebolo nízke, tak prečo takéto obmedzenia. Inej skupine rodičov to zas nevadí, chápu, že stánkari si platia zároveň nájom za občerstvenie, a teda obmedzenie je podľa nich v poriadku.

Čo sa týka jedla, na to sa nevzťahuje žiadne obmedzenie organizátora, môžete si ho vziať so sebou na festival v akomkoľvek množstve.

O festíku sme už písali TU

Festík sa koná dnes a zajtra v Inchebe. Organizátori informujú, že ľudia môžu prísť vrátiť lístky osobne k pokladniciam č. 1 v areáli bratislavskej Incheby, kde sa podujatie momentálne koná.

(ncuki)

Páčil sa vám článok?