Súťaž o najkrajšiu predzáhradku a balkón: Vyhrajte 4 poukážky v hodnote 50 eur od Záhradného centra Kulla

27.4.2018
0
Karlovešťania si i tento rok môžu vyhliadnuť „svoju“ predzáhradku - predzahradka
Páčil sa vám článok?

Bratislava na jar kvitne všetkými farbami. A to aj vďaka mnohým z vás. Je úžasné, že stále sa nájdu medzi nami ľudia, ktorým záleží na tom, aby okolie ich bytovky, rodinného domu či inej budovy vyzeralo krásne a upravene.

Títo ľudia to robia dobrovoľne, väčšinou na vlastné náklady a vo svojom voľnom čase. Naše mesto robia krajším a nepochybne lepším miestom pre život. Práve takýchto ľudí si vážime, a preto sa portál bratislavskenoviny.sk spolu so Záhradným centrom Kulla rozhodli oceniť štyroch z vás, ktorých práca sa nám bude najviac páčiť. Záhradné centrum Kulla do súťaže venovalo 4 vouchery na nákup tovaru v ich predajni v hodnote 50 eur s DPH.

Súťaž: Pošlite nám fotografie vašich predzáhradok či balkónov, ktoré ste sami vytvorili na mail sutaz@banoviny.sk spolu s vaším menom, adresou a emailovým i telefonickým kontaktom a portál bratislavskenoviny.sk ocení štyroch z vás poukážkou v hodnote 50 eur (teda spolu 4x50 eur) od Záhradného centra Kulla, kde si môžete kúpiť potrebné náradie či kvety, na ktoré vám nezvýšili peniaze.

Bratislavské noviny si vyhradzujú právo overiť, či ste nafotili skutočne váš balkón alebo predzáhradku, ktorú ste vytvorili vy.

Súťaž už bola ukončená, mená výhercov sú zverejnené TU

(lb)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie