FOTO: Na Kamzíku začali stavať toaletný dvojdomček za 120-tisíc eur – čo všetko v ňom bude?

20.3.2018

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

Pred niekoľkými dňami sa na území bratislavského lesoparku na Kamzíku objavili miešačka s betónom a žeriav. Prišli sem položiť základy na výstavbu budúcich verejných toaliet, ktoré majú byť v drevenom dvojdomčeku v hodnote viac než 120-tisíc eur. Čo všetko sa v ňom bude nachádzať?

S iniciatívou vybudovať v lokalite na Kamzíku verejné toalety prišlo občianske združenie OZ Iniciatíva Naše Karpaty, ktorého členovia realizáciu projektu vďaka mestským poslancom presadili aj na magistráte. Stavebné práce sa začali minulý týždeň a betónové základy prišli do lesoparku za pomoci už spomínanej miešačky a žeriava vybudovať pracovníci podniku Mestské lesy.

Zdroj: Facebook

​Spokojnosť so začiatkom stavebných prác vyjadril na sociálnej sieti aj starosta mestskej časti Bratislava – Nové Mesto Rudolf Kusý: „Verím, že aj vďaka novým sociálnym zariadeniam ponúkne táto obľúbená lokalita tisíckam Bratislavčanov už na jar kultúrnejšie prostredie. Okrem WC, spŕch tam bude aj prebaľovací kútik a cyklistov možno poteší aj umyváreň bicyklov, ktorá bude súčasťou stavby.“      

Zdroj: Facebook

​Vizualizácia budúceho toaletného dvojdomčeku na Kamzíku.

Zdroj: abn

O pripravovanom zámere na vybudovanie sociálnych zariadení na Kamzíku sme písali TU:

(ars, foto: facebook)

Páčil sa vám článok?