Pozrite sa, aké prekvapenie našla cestujúca v bratislavskej MHD!

27.2.2018

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

Na sedadlách niektorého z bratislavských autobusov MHD cestujúci počas uplynulého víkendu objavili teplé deky s originálnym nápisom MHDečka. Dopravný podnik Bratislava však s touto pozornosťou nemá vôbec nič spoločné.

Cestujúca, ktorá cestovala v jednom z autobusov MHD, do skupiny „Dexempo bezkomplex“ na sociálnej sieti Facebook zavesila fotku kreatívneho darčeka, ktorý tam na cestujúcich čakal a nebol len jeden. Sivé deky poskladané na sedadlách niesli na sebe názov MHDečka a zrejme majú byť vtipným poukázaním na studené mestské autobusy a iné verejné dopravné prostriedky, ktorým by trošku tepla počas týchto mrazov neuškodilo.

Zdroj: Facebook

Ak by ste sa nazdávali, že tento projekt je s najväčšou pravdepodobnosťou kreatíva bratislavského dopravného podniku, nie je to tak. Vyjadrenie pre portál Startitup na otázku, či tento nápad priniesol DPB, a.s, znie takto:  „Táto iniciatíva nie je na podnet ani so súhlasom Dopravného podniku Bratislava.“

Zdroj: Facebook

​Ak by ste vedeli, kto je zodpovedný za tento originálny darček, dajte nám do redakcie vedieť. Nech je akokoľvek, určite sa mu potešili cestujúci hlavne počas týchto studených mrazivých dní, ktoré na Slovensku v súčasnosti zavládli.

(nikicuki,fb,startitup)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie