Cestujúcich čakalo na letisku vianočné prekvapenie

23.12.2017
0

Zdroj: Letisko M. R. Štefánika

Páčil sa vám článok?

Nič netušiaci cestujúci zažili na Letisku M. R. Štefánika v piatok nečakané prekvapenie. Pre cestujúcich prilietajúcich z Londýna-Stanstedu, Bologne, Milána-Bergama, Dubaja a Dublinu pripravilo letisko vianočné prekvapenie s hudbou, občerstvením aj vianočnými darčekmi.

Priamo v príletovej hale pri batožinových pásoch čakal na cestujúcich Mikuláš spolu s anjelmi, ktorí všetkým deťom rozdávali darčeky. Vianočnú náladu navodil deťom i dospelým hudobný sprievod Duo Inferno. Na husliach a akustickej gitare spríjemňovali cestujúcim prílet vianočnými koledami.

„Čakal ich vianočný punč, medovníky a na deti aj darčeky. Atmosféru dotvárali hudobníci s Mikulášom a anjelom. Chceli sme tak krátko pred Vianocami spríjemniť cestujúcim ich prílet na bratislavské letisko,“ zdôvodnil vianočné prekvapenie generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Jozef Pojedinec. „Zároveň ďakujeme všetkým cestujúcim za to, že využili v roku 2017 služby bratislavského letiska a leteckých spoločností, ktoré prevádzkujú pravidelné a nepravidelné linky z letiska BTS,“ uzavrel J. Pojedinec.

Zdroj: Letisko M. R. Štefánika

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?