Bratislavčania sa môžu v ankete vyjadriť, prečo majú Draždiak radi a čo im na ňom prekáža

19.8.2017
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Na obľúbenom petržalskom jazere Veľký Draždiak by mohlo byť ešte lepšie. Bratislavčania sa môžu do konca augusta v rámci ankety jedného z petržalských poslancov vyjadriť, čo by tam v budúcnosti chceli mať, respektíve ako by táto vodná plocha mala vyzerať

Petržalský poslanec Michal Radosa počas leta oslovil Bratislavčanov  s anketou na tému jazera Veľký Draždiak. Predmetom ankety je, aby obyvatelia vybrali pre nich najdôležitejšie tri pozitíva a tri negatíva týkajúce sa  jazera, prípadne uviedli, čo považujú za potrebné dobudovať. „Na Draždiaku  by sa popri odstránení elektrického vedenia nad hladinou mala zvýšiť kvalita verejných priestorov a doplniť chýbajúce vybavenie, ako sú toalety, sprchy a prezliekarne. Zaujíma ma predovšetkým názor obyvateľov a ich preferencie, aby sme vedeli, kam orientovať našu snahu,“ uviedol Michal Radosa.

O anketu prejavili záujem stovky ľudí a prekonali sa i odhady jej iniciátora. „Teší ma, že Draždiak nie je ľudom ľahostajný. Anketu zatiaľ vyplnilo 869 respondentov, čo považujem za veľmi slušný počet,“ upresnil  Radosa.  Anketu je možné vyplniť do konca augusta. Nemala by skončiť v zásuvke, ale mohla by byť podkladom pre ďalšie uvažovanie a rozhodovanie  v súvislosti s Draždiakom. „Po ukončení  ankety jej výsledky spracujem a oboznámim s nimi ostatných poslancov v miestnom zastupiteľstve i vedenie mestskej časti,  prípadne i hlavného mesta“, dodal poslanec.

Anketu nájdete TU.

(ars, foto: abn)

Páčil sa vám článok?