Mestskí policajti zistili za 2 hodiny na troch miestach až 35 priestupkov proti zákonu

Zdroj: FB MsP

Páčil sa vám článok?

Kontrolu zameranú na neprispôsobivé osoby, pátranie po hľadaných osobách, dodržiavanie všeobecne záväzných nariadení, parkovanie, tomuto všetkému sa dnes venovali príslušníci Mestskej polície hl. mesta SR Bratislavy v spolupráci s hliadkou Policajného zboru v priebehu dnešného dopoludnia na Račianskom Mýte, Trnavskom Mýte a Zátiší v Bratislave.

„Na akcii sa zúčastnilo celkom 9 príslušníkov mestskej polície vrátane hliadok kynológie a jedna dvojčlenná hliadka Policajného zboru. Výsledkom dvojhodinovej kontroly bolo 35 zistených priestupkov, z toho 6 na úseku dopravy a 29 priestupcov porušilo všeobecne záväzné nariadenia mesta či mestských častí. Až 33 priestupcov policajti vyriešili na mieste v súlade so zákonom napomenutím a dvoch potrestali v blokovom konaní. Žiadna z kontrolovaných osôb sa v pátraní nenachádzala," informovala médiá hovorkyňa Mestskej polície - preventistka Mgr. Tatiana Kurucová. 

„V obdobných akciách budú mestskí policajti v Bratislave pokračovať aj naďalej, nakoľko jej hlavným cieľom je zabezpečiť  obyvateľom a návštevníkom hlavného mesta SR Bratislavy čistotu a poriadok v jeho uliciach," dodala Kurucová.

(ts, ars, ilustračné foto: abn) 

Páčil sa vám článok?