VIDEO - Polícia zverejnila zábery z prepadnutia banky v Petržalke, ktoré vás možno prekvapia!

2.8.2017
0

Zdroj: Polícia SR

Páčil sa vám článok?

Pred niekoľkými dňami prepadol zatiaľ neznámy muž pobočku banky na Topoľčianskej ulici v Petržalke, odkiaľ si odniesol sumu približne 6000 eur. Polícia včera zverejnila video, na ktorom sa páchateľ vyhráža so zbraňou v ruke pracovníčkam banky. Z reakcie ostatných prítomných budete asi prekvapení...

Poznáte to z akčných filmov. Do banky vtrhne zamaskovaný muž, vytiahne zbraň a donúti všetkých klientov ľahnúť si na dlážku a prípadne ešte odzbrojí pracovníka SBS či iného uniformovaného muža, ktorý má na starosti ochranu objektu. A potom ide ku prepážkam, na bankové pracovníčky mieri zbraňou a núti ich, aby mu vydali hotovosť, s ktorou sa potom snaží utiecť skôr než na miesto dorazí polícia.   

Z videa, ktoré včera zverejnila polícia, je však zrejmé, že nie každý páchateľ bankovej lúpeže má potrebu terorizovať všetkých prítomných v banke, respektíve ich nútiť ležať na zemi. Práve naopak. V pobočke banky na Topoľčianskej ulici počas prepadu niektorí klienti sedia a jedna pani sa dokonca stretne tvárou v tvár s páchateľom a následne priestory banky pokojne opúšťa, ako by sa tam práve vôbec nič mimoriadneho nedialo.

Pozrite sa sami ako to počas prepadu v banke vyzeralo: 

(ars, foto: pz, video: pz sr)

Páčil sa vám článok?