Na festival Pohoda vypravia z Bratislavy do Trenčína mimoriadny vlak

6.7.2017
0

Zdroj: Slovakrail

Páčil sa vám článok?

Na letisku v Trenčíne sa dnes začína hudobný festival Pohoda, na ktorý sa môžete dostať dnes krátko popoludní aj mimoriadnym rýchlikom z Bratislavy.

V dňoch 6. až 8. júla sa na trenčianskom letisku uskutočňuje tradičný letný hudobný festival Pohoda, na ktorom sa každoročne schádza približne 30-tisíc fanúšikov dobrej svetovej i domácej hudby. Do Trenčína vypravia z Bratislavy i Košíc mimoriadne vlaky, ktoré tam festivalových návštevníkov dopravia. Z bratislavskej Hlavnej stanice odchádza špeciálny rýchlik na Pohodu dnes  o 13:33, pričom v Trenčíne je o 14:40. Mimoriadny expres pôjde aj po skončení Pohody, teda v nedeľu 9. júla aj opačným smerom. Odchod z Trenčína je naplánovaný na 12:00 a príchod do Bratislavy 13:09. Na mimoriadny vlak, ktorý vypraví ZSSK je možnosť zakúpiť si spiatočný lístok v hodnote 7,90 €, čo je 50-percentná zľava v porovnaní s bežnou cenou. Každý, kto si zakúpi lístok na špeciálny vlak má zaručené miesto na sedenie.

Na Pohodu do Trenčína sa dostanú aj študenti bratislavských škôl, ktorý už prázdninujú doma na strednom či východnom Slovensku. Mimoriadny expres bol totiž vypravený aj dnes o 8:43 aj z Košíc. Je v ňom dokonca aj párty vozeň. Jeho príchod do Trenčína sa očakáva o 12:50 hod.  

(ars)

Páčil sa vám článok?