VIDEO: Slovenských futbalistov do 21 rokov vítali na letisku fanúšikovia potleskom

25.6.2017
0

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

Slovenskí futbaloví reprezentanti do 21 rokov sa dnes vrátili z Majstrovstiev Európy, ktoré sa konali v uplynulých dňoch v Poľsku. Naši hráči do poslednej chvíle živili nádej na postup do semifinále, o ktorú ich obrali hráči Nemecka, keď zámerne prehrali s Talianskom 0:1.

Slovenskí sokolíci spôsobili svojou účasťou na Majstrovstvách Európy vo futbale športový ošiaľ. Do Poľska ich na každý jeden zápas chodili povzbudzovať tisícky fanúšikov a oni sa im odvďačili dobrými výkonmi v skupine, kde zdolali domáce Poľsko 2:1 a úradujúcich európskych šampiónov - Švédov 3:0. Podľahli akurát Anglicku 1:2 a tak skončili v skupine druhí a len o skóre nepostúpili do semifinále medzi štyroch najlepších.

Hráči nezabudli poďakovať za podporu svojim priaznivcom:

O medaily si to rozdajú futbalové veľmoci - Anglicko, Nemecko, Španielsko a Taliansko. Je viac než pravdepodobné, že práve tichá dohoda Nemcov s Talianmi pripravila Slovákov o možnosť postupu, nakoľko Nemci s Talianmi prehrali 0:1 a práve tento výsledok stačil na postup obom mužstvám. Záver ich vzájomného zápasu bol doslova fraškou, keď si Nemci prihrávali v strede ihriska a Taliani ich vôbec nenapádali.

Na druhý deň, teda v nedeľu 25. júna o 16. hodine priletela výprava Slovenska domov a na letisku M.R. Štefánika v Bratislave ich čakalo niekoľko desiatok fanúšikov, ktorí ich privítali potleskom a skandovaním, hoci sklamanie na tvárach hráčoch či trénera Pavla Hapala bolo stále jasne čitateľné.

Takto to dnes na letisku vyzeralo pri príchode našich chlapcov:

Páčil sa vám článok?