Budúce nevesty sa môžu tešiť na svadobný veľtrh

3.2.2012
0
Páčil sa vám článok?

Páry, ktoré sa chystajú v blízkom čase uzavrieť manželstvo, nájdu v piatok 3. februára a v sobotu 4. februára 2012 pod jednou strechou výber svadobných šiat, oblekov, prsteňov, dekorácií a služieb. V bratislavskej Inchebe na ploche 12 000 metrov štvorcových svoju ponuku predstaví 187 vystavovateľov z Česka, Maďarska, Poľska, Rakúska a Slovenska.

Budúce nevesty sa dozvedia o nových trendoch v líčení, svadobných účesoch a zdobení nechtov na svadobnú tému. "Jarnú kolekciu francúzskej značky Guerlain predstaví na pódiu vizážistka Eliška Pichoňská. Dominantné postavenie v rámci sprievodných podujatí má celoslovenská kadernícka súťaž Hair cup, ktorú pripravuje Brani Gröhling," uviedla hovorkyňa Incheby Martina Sekulová.

V rámci veľtrhu Interbeauty ponúknu vystavovatelia návštevníkom aj rôzne líčidlá, telovú a vlasovú kozmetiku, novinky v starostlivosti o pleť. Prezentovať sa budú tiež kozmetické novinky ako napríklad prípravok na rast mihalníc či balzam na pery s objemovým účinkom. Všetky návštevníčky Interbeauty si môžu počas obidvoch dní nechať bezplatne skontrolovať znamienka. "Vyšetrenie je bezbolestné, trvá len pár minút a pokiaľ je potrebné znamienko podrobnejšie preskúmať, lekárky okamžite objednajú pacientku na ďalšie vyšetrenie," informovala hovorkyňa.

Tradičným programom veľtrhu Interbeauty sú majstrovstvá SR v bodyarte, počas ktorých prihlásení súťažiaci maľujú na telá modelov a modeliek motívy plesov. Novinkou tohto ročníka je súťaž v nanášaní slávnostných aplikácií. Program vyvrcholí exhibíciou na pódiu v piatok o 15.00 h.

V rámci svadobného veľtrhu je pripravených množstvo sprievodných akcií. "Na pódiu sa vystriedajú tanečné a hudobné vystúpenia, módne prehliadky, prezentácie svadobných služieb a súťaže," spresnila Sekulová s tým, že v sobotu o 16.00 h získa jeden šťastný pár svadbu v hodnote 6000 eur.

Veľtrhy Interbeauty a Svadobný veľtrh sú pre verejnosť otvorené obidva dni od 10.00 h do 18.00 h.

(TASR)

Páčil sa vám článok?