V Devínskej Novej Vsi otvorili nové workoutové a fitness ihrisko

1.10.2024
0

Zdroj: FB Dárius Krajčír - starosta Devínskej Novej Vsi

Páčil sa vám článok?

V bratislavskej Devínskej Novej Vsi otvorili nové workoutové ihrisko. Je určené pre všetkých, vstup je voľný. Takze 10ta dm sport zona je uz aj oficialne pokrstena, uzivat si ju mozu obyvatelia DNV aj deti z blizkej skoly. Okrem prvkov, ktore sme a ?

"Sme radi, že sa nám podarilo vytvoriť ďalšie skvelé a moderné miesto pre všetkých, ktorí majú radi pohyb a zdravý životný štýl. Ihrisko nájdete vedľa lezeckej steny v areáli ZŠ Bukovčana a zacvičiť si tam môže každý z vás," uviedol na sociálnej sieti starosta Devínskej Novej Vsi Dárius Krajčír.

Ihrisko je určené pre začiatočníkov, ktorí s cvičením iba začínajú, ale  i pre pokročilých športovcov.

"Podľa úspechu, ktorý dnes ihrisko zožalo u našich najmenších Devínskonovovešťanov, verím, že toto miesto bude v Devínskej Novej Vsi rýchlo veľmi obľúbené," dodal Krajčír.

FOTOGALÉRIA:

Ihrisko vzniklo aj vďaka projektu dm drogerie markt Slovensko a dm ženský beh.

Zdroj: FB Dárius Krajčír - starosta Devínskej Novej Vsi

Na otvorení sa okrem starostu Dáriusa Krajčíra (vľavo) zúčastnil aj známy organizátor mnohých behov vrátane dm ženského behu Jozef Pukalovič (vpravo).

Cvičebné prvky zafinancovali a zabezpečili z časti vyzbieraného štartovného na dm zenskom behu 2023, výrazne však prispela aj mestska časť, ktorá dofinancovala vybudovanie menších strojov a podložia.

(ms)

Páčil sa vám článok?