Zápas Slovan - FC Midtjylland si môže vyžiadať menšie obmedzenia

27.8.2024
0

Zdroj: FB Polícia - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V súvislosti so stredajším (28. 8.) večerným zápasom ŠK Slovan Bratislava - FC Midtjylland na Národnom futbalovom štadióne v bratislavskom Novom Meste treba počítať s istými dopravnými obmedzeniami.

V čase konania zápasu sa však výrazné dopravné obmedzenia v okolí štadióna nepredpokladajú. Informuje o tom mestská časť na svojom webe.

Od 18.00 h sa na námestí zo strany Kalinčiakovej ulice bude konať sprievodné kultúrne podujatie (Fan zóna). Z dôvodu bezpečnosti je potrebné počítať s čiastočným obmedzením alebo úplnou uzáverou dopravy na Kalinčiakovej ulici v bezprostrednej blízkosti štadióna. S obmedzeniami sa zatiaľ nepočíta ani na Ulici Tegelhoffa, nie sú však úplne vylúčené v čase príchodu a odchodu fanúšikov. Týka sa to času od 19.00 do 21.00 h a následne od 23.00 do 00.30 h nasledujúceho dňa.Na dodržiavanie verejného poriadku bude pred, počas i po zápase dohliadať usporiadateľská služba v spolupráci s Policajným zborom a Útvarom zásahovej jednotky a kynológie bratislavskej mestskej polície. Miestny úrad zároveň vyzýva návštevníkov, aby sa riadili a rešpektovali pokyny organizátorov a hliadok polície.

Dopravný podnik Bratislava zároveň posilní na odvoz fanúšikov zo štadióna vybrané autobusové a električkové linky. "Vozidlá budú na jednotlivé linky a smery nasadené podľa aktuálnej potreby," informuje na svojom webe.
Futbalový zápas je medzištátnym futbalovým stretnutím play-off Ligy majstrov. Podujatie sa začne o 21.00 h.

(TASR)

Páčil sa vám článok?