Na Kúpalisku Matadorka si v sobotu zaplávate pod hviezdami

25.7.2024
Páčil sa vám článok?

Petržalské Kúpalisko Matadorka ponúkne už túto sobotu 27. júla jedinečnú možnosť užiť si atmosféru kúpania po západe slnka. Večerné plávanie od 20. do 22. hodiny organizuje len raz za sezónu.

Zdroj: Kúpalisko Matadorka

Či už si prídete aktívne zaplávať, vypustiť stres po celom týždni, schladiť sa po tropickom dni či užiť si romantickú atmosféru, večerné plávanie bude krásnym letným zážitkom, ktorý sa už túto sezónu nebude opakovať.

„Večerné plávanie od 20. do 22. hodiny je skvelou príležitosťou zaplávať si v našom 50-metrovom plaveckom bazéne pod hviezdnatou oblohou a užiť si pohodový večer v naozaj netradičnej atmosfére kúpaliska po západe slnka. Návštevníkom ponúkame takúto možnosť len raz za sezónu, preto by ju nemali zmeškať,“ hovorí PR manažérka Kúpaliska Matadorka. Akcii má priať aj počasie. Sobotný večer má byť teplý, očakáva sa jasná obloha a 29°C, čo sú ideálne podmienky.

Pohoda, oddych a osvieženie

K dispozícii bude návštevníkom veľký bazén, ktorý je jediným vonkajším 50-metrovým plaveckým bazénom s hĺbkou viac ako 2 metre po celej svojej dĺžke. Vďaka tomu je obľúbeným miestom aktívnych i hobby plavcov. V Bare na trávniku sa návštevníci budú môcť občerstviť domácou limonádou, miešaným drinkom, čapovaným pivom či proseccom. „Večerné plávanie odporúčam všetkým športovým plavcom a aj tým, ktorí radi končia svoj deň aktívnym pohybom. Na svoje si však prídu aj tí, ktorí majú radi nevšedné zážitky a chcú si v pohodovej atmosfére zaplávať, oddýchnuť a posedieť pri dobrom drinku,“ hovorí PR manažérka Kúpaliska Matadorka. Navyše, návštevníci prichádzajúci na večerné plávanie budú môcť vstúpiť do areálu aj s bicyklom či kolobežkou.

Zdroj: Kúpalisko Matadorka

Zvýhodnené vstupné za 1 euro aj zadarmo

Na večerné plávanie majú držitelia celosezónnych permanentiek vstup zadarmo

„Zvýhodnené vstupné len za 1 euro sme pripravili pre tých návštevníkov, ktorí prídu už počas dňa a uhradia celodenné vstupné. Stačí kedykoľvek počas celodennej prevádzky zájsť s bločkom na pokladňu a dokúpiť si za 1 euro vstup na večerné plávanie. Navyše, v takomto prípade návštevníci nebudú musieť po zatvorení dennej prevádzky, medzi 19 a 20.00 hod, opúšťať areál,“ vymenováva výhody PR manažérka Kúpaliska Matadorka.

Pre ostatných návštevníkov, ktorí prídu len na večerné plávanie, je vstupné 5 eur, prípadne môžu na vstup využiť svoju MultiSport alebo UpBalansea kartu.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?