Tip na letné nedele: Pri Draždiaku si môžete zacvičiť pod vedením špičkovej trénerky

22.7.2024
0

Zdroj: Športová Nadácia Kotrmelec

Páčil sa vám článok?

Chcete si počas leta cez víkend zašportovať? V Petržalke pribudla nová možnosť. Zacvičiť si môžete každú nedeľu pod vedením naozaj špičkovej trénerky pri Veľkom Draždiak na streche bufetu Šutrovka.

Športová nadácia Kotrmelec priniesla v Petržalke opäť niečo nové.Letné tréningy s Botkou na Draždiaku. Počas celého leta, každú nedeľu o 9:00 h sa na strešnej terase bufetu Šutrovka cvičí striedavo Botka Workout, Body Workout Ladies Interval a Tabata.

"Dlhšie sme rozmýšľali, ako v lete obohatiť pohybové aktivity. Naše pôsobisko je Petržalka, a preto sme sa rozhodli nájsť vhodné miesto práve tu. Draždiak v lete patrí medzi najnavštevovanejšie miesta, a tak bolo rozhodnuté. Po viacerých úvahách sme oslovili prevádzkovateľov bufetu Šutrovka. Náš nápad ich oslovil," prezradil riaditeľ Športovej nadácie Kotrmelec Tony Reichmann. 

Zdroj: Športová Nadácia Kotrmelec

Cvičí sa na streche Šutrovky.

"Tešíme sa, že každým tréningom sa počet záujemcov zvyšuje," dodal.

Zuzana Botková, ktorá tréningy vedie, patrí medzi najznámejšie master trénerky aerobiku na Slovensku. Kapacita tréningu je obmedzená na 20 miesť, cena je sedem eur, viac sa dozviete na emaili nadaciakotrmelec@gmail.com.

Zdroj: Športová Nadácia Kotrmelec

Trénerka Zuzka Botková a riaditeľ Športovej nadácie Kotrmelec Tony Reichmann

(ms)

Páčil sa vám článok?