Jarabinský bude na Slovane až od leta

13.12.2006
Páčil sa vám článok?

Futbalový Slovan začal nový rok tam, kde starý skončil - hľadaním nového trénera. Už-už sa zdalo, že na spadnutie je príchod kormidelníka ostravského Baníka Jozefa Jarabinského, ale odmietavé stanovisko funkcionárov z Bazalov nakoniec nedovolilo uskutočniť tento prestup.

Tehelné pole sa však Jarabinského nakoniec dočká - bývalý úspešný kormidelník Sparty prevezme žezlo v lete, v momente, keď sa mu skončí zmluva s Baníkom

Polročné provizórium v belasom sa nakoniec vyriešilo šalamúnsky. Do leta bude novým hlavným trénerom Ján Švehlík, bývalý člen belasej dvojičky Masný - Švehlík, ktorý, po Jarabinského príchode bude robiť asistenta českému lodivodovi. Čo sa týka hráčskych zmien, v Slovane sa skôr hovorí o odchodoch (Hrnčár - Žilina, Pančík a Petruš - Prešov, Ujlaky - Trnava)... Podobne sú na tom aj susedia z Interu, kde zatiaľ tiež prevážili rozlúčky (Šuchančok s Ľalíkom zamierili do Grécka), ale obe mužstvá sa na začiatku zimnej prípravy zjednotili v hlavnom jarnom cieli - získaní titulu!

Páčil sa vám článok?