Premiéra Sportforum

11.9.2011
0
Páčil sa vám článok?

Na prelome februára a marca bola v PKO výstava športových potrieb, po prvý raz na Slovensku cielene spojená s odbornými prednáškami a seminármi. Pripravila ju spoločnosť Venite, s. r. o., ktorá už piaty rok vydáva Športadres, „zlaté stránky“ športových firiem a podujatí.

Na výstave s názvom Sportforum sa predstavilo 45 firiem zo Slovenska, Čiech a dve slovenské mali partnerov z Maďarska a Slovinska. Jednotlivé firmy ponúkali pestrý sortiment, od najkvalitnejších vecí na horolezectvo, oblečenie, batohy a stany, ďalej pre outdoor, cyklistiku pre profesionálov aj amatérov. Oblečenie pre všetky druhy športov, k tomu obuv a doplnky z teplých materiálov. Nechýbali lopty, hokejky, korčule, posilňovacie zariadenia, veci pre fitness, karate, gymnastiku, atď. K dispozícii boli aj rôzne športové povrchy, svetelné tabule a prostriedky pre správnu výživu športujúcich. „Myslím si, že zámer sa vydaril.

Väčšina vystavovateľov sa lúčila s tým, že prídu opäť, pretože realizovali svoje zámery v takej miere, ako si predsavzali. O rok by sme teda chceli privítať na tomto podujatí ešte o čosi širšiu rodinu vystavovateľov," povedal Ing. Patrik Mikula z firmy Venite.

(ja)

Páčil sa vám článok?