Napísali ste nám 11/2000

30.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

Reagujem na príspevok Vlastimila Baucha z čísla 10 ohľadom MHD na Slavín a Kalváriu. Na rozdiel od neho s nemyslím (a vôbec nie som jediná), že je nutné zaviesť dopravu na Kalváriu.

Bývam tu a radšej budem nosiť nákupy pešo hore Hlbokou (čo aj každý deň robím), ako mi majú chodiť autobusy popred okná. Zavedením MHD v tejto lokalite by bol definitívny koniec "tichej oblasti a pokojnému prírodnému prostrediu".

Myslím si, že kto chce sem prísť relaxovať a poznať mesto "zhora", príde rád aj pešo. Je pravda, že nákupy treba nosiť z mesta, ale tento problém hlavne vzhľadom k starším spoluobčanom, ktorí tu bývajú, by vyriešil obchod so širšou ponukou rôzneho tovaru. Pokojných zákutí je v Bratislave veľmi málo a preto si ich treba zvlášť vážiť.

J. Jančeková, Staré Mesto
LIST ČITATEĽA

~ ~ ~
Som zdravotne postihnutý a som dokázaný na parkovacie miesta vyhradené pre vozíčkarov. Veľmi často ma nesmierne popudí a zarmúti, že sú medzi nami natoľko bezohľadní jedinci, ktorí bez zábran parkujú na vyhradenom parkovisku. Prekvapilo ma ale, že medzi takýchto možno zaradiť aj policajtov, ktorí by vlastne mali ísť v dodržiavaní predpisov príkladom.

Pred novou železničnou stanicou Petržalka na Kopčianskej ulici priamo na parkovisku vyhradenom pre invalidov bolo už viackrát a dlhodobo zaparkované osobné auto s ŠPZ BA-391 AZ, ktoré patrí Železničnej polícii SR (napr. 26.3.2000) Ľudia to ste tak nevšímaví a ľahostajní k utrpeniu a potrebám iných?

Mikuláš Reimann, Ružinov
LIST ČITATEĽA

Páčil sa vám článok?