Vo vozidlách MHD vytiahol pohlavný úd a obtieral sa o dievčatá. Polícia pátra po zvrhlíkovi

24.9.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti vyšetrujú nechutný čin, ktorého sa mal dopustiť zatiaľ neznámy muž vo vozidlách MHD. V tejto súvislosti pátrajú po identite muža, ktorý by im mohol pomôcť pri vyšetrovaní.

"Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie doposiaľ neznámy muž mal v rôznych dňoch mesiaca september 2024 nastúpiť do prostriedkov mestskej hromadnej dopravy, pristúpiť k poškodeným mladistvým dievčatám, počas jazdy mal vytiahnuť pohlavný úd a s ním sa následne o dievčatá mal obtierať. Týmto konaním sa dopustil v zmysle zákona verejného pohoršenia, ktoré bolo spáchané na chránených osobách," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff. 

Policajti v tejto súvislosti pátrajú po identite muža na záberoch, ktorý by svojimi informáciami mohol napomôcť pri objasnení vyšetrovania.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavký kraj

Poznáte tohto muža?

Akékoľvek informácie k jeho totožnosti, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavký kraj

Poznáte tohto muža?

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavký kraj

Poznáte tohto muža?

(ms)

Páčil sa vám článok?