Tragická nehoda v Petržalke: Zrazili sa dve autá s dvoma s cyklistami

Dnes,
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V bratislavskerj Petržalke došlo počas soboty 21.9. k tragédii. Pri vážnej dopravnej nehode vyhasol život cyklistu.

"Bratislavskí dopravní policajti vykonávajú potrebné úkony spojené s odstraňovaním následkov dopravnej nehody a objasňovaním jej príčiny, ktorá sa stala v piatom bratislavskom okrese v smere z Dolnozemskej cesty smer Most Apollo.," informovala nás policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Zo zatiaľ nezistených príčin sa zrazili dve autá s dvomi cyklistami. Na miesto dorazila aj rýchla zdravotná pomoc, no jeden z cyklistov utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. Malo ísť o 23-ročného muža. 

O nehode na sociálnej sieti informovalo aj Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby. "Pri dopravnej nehode medzi dvoma osobnými autami a cyklistami v smere z Petržalky zasahujú tri pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby a hasičská záchranka. Jedna osoba žiaľ utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Ďalší pacient bol transportovaný s diagnózou polytrauma do nemocnice na Kramároch. Zranení sú viacerí účastníci nehody," uviedli záchranári.

"Zranení sú viacerí účastníci nehody," doplnilo OSZZS SR. Do nemocnice v Starom Meste podľa záchranárov previezli 38-ročného muža s poranením hlavy. Maloletú osobu s poranením hlavy po prvotnom ošetrení transportovali do Národného ústavu detských chorôb v Bratislave.

"Z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody je smer z Einsteinovej ulice na Most Apollo odkláňaný na Prístavný most. Smer z Dolnozemskej cesty smer Most Apollo je odkláňaný taktiež na Prístavný most," dodala policajná hovorkyňa.
(ms)

Páčil sa vám článok?