VIDEO Ozbrojenú lúpež v drogérii v Starom Meste zachytili kamery, polícia pátra po totožnosti muža z fotografie

8.9.2024

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Už nie iba benzímové pumpy či banky, ale aj obyčajná drogéria sa môže stať terčom ozbrojenej lúpeže. Tento hrozný zážitok majú za sebou aj predavačky v drogérii na Grösslingovej ulici v bratislavskom Starom Meste.

Ako informovali policajti na sociálnej sieti, k spomínanej lúpeži došlo 28.08. 2024. "Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy muž vošiel do priestorov drogérie na Grösslingovej ulici a pod hrozbou zbrane požadoval od zamestnankýň vydanie finančnej hotovosti. Tie mu z obavy o svoj život a zdravie vydali finančnú hotovosť. Muž následne prikázal ženám, aby išli do šatne bez mobilných telefónov, a z predajne utiekol," uviedla polícia.

Priebeh lúpeže zachytili kamery. Páchateľovi síce do tváre veľmi nevidno, no podľa predpokladov polície sa po čine prezliekol a vtedy sa už nemaskoval. Preto pátrajú aj po identite muža na neskôr priloženej fotografii.

VIDEO zachytávajúce lúpež:

Akékoľvek informácie k totožnosti muža, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Poznáte tohto muža?

(ms)

Páčil sa vám článok?