Dráma na Nivách: Na strechu sa posadil muž, na miesto dorazili policajti i záchranári

21.8.2024
0

Zdroj: banoviny

Páčil sa vám článok?

Policajti i zdravotníci v Bratislave v stredu doobeda vyrazili k obchodnému centru Nivy, kde sa na streche usadil muž, ktorý sa zrejme ocitol v ťažkej životnej situácii.

Policajti miesto pod mužom opáskovali, z jednej strany pásky sa ocitlo policajné auto, z druhej sanitka. Podľa svedkov sa muž dostal na strechu okolo jedenástej hodiny. Odhovoriť sa ho od zúfalého činu zakrátko pokúšali policajti i psychológ. Snažili sa s ním diskutovať, upokojiť ho, on niekedy gestikuloval a zvesil si nohu nadol.

O tretej popoludní bol muž stále na mieste, no policajtov poslal preč a sedel sám. Na strechu sa dostal cez strešné parkovisko nákupného centra.

Zdroj: banoviny

Miesto opáskovali, z jednej strany postavili policajné auto.

Zdroj: banoviny

Z druhej strany sanitku.

Zdroj: banoviny

Muž gestikuloval, niekedy zvesil zo strechy nohu.

Zdroj: banoviny

Pohľad na muža z druhej strany. Na strechu sa dostal z parkoviska.

Mnohí z nás sa v súčasnosti ocitáme v ťažkej situácii, ktorá v našich očiach nemá riešenie. Ono však existuje a život je to najcennejšie, čo máme. Ak máte veľké trápenie, vyhnite sa zúfalým krokom, existujú ľudia, ktorí sa vám budú úprimne snažiť pomôcť. Napríklad Krízová linka pomoci poskytuje nonstop, anonymnú a bezplatnú psychologickú pomoc v kríze na čísle 0800 500 333. Ak máte do 18 rokov, volajte aj Linku detskej istoty na čísle 116 111. Kvalitnú pomoc najmä mladým ľuďom v núdzi poskytuje aj IPčko na čísle 0800 500 333.

FOTOGALÉRIA:

Muža sa nakoniec podarilo zachrániť, zo situácie vyviazol bez zranení. "Policajti pohotovostného útvaru Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave spolu s policajným psychológom a ďalšími príslušníkmi PZ niekoľko hodín v priebehu dnešného dňa intenzívne komunikovali s mužom, ktorý sa nachádzal na streche parkovacieho domu na Mlynských nivách. Krátko po 15.00 hod. bol vykonaný služobný zákrok a osoba skončila v rukách polície bez zranení," informovala nás policajná hovorkyňa Jana Šimunková. 

VIDEO:

(ms)

Páčil sa vám článok?