Kuriozita z Lovestream: Diváčka putovala z pódia rovno za mreže

19.8.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Nečakaný koniec mala v nedeľu návšteva festivalu Lovestream na starom letisku v bratislavských Vajnoroch pre jednu z jeho návštevníčok. Po chvíľach šťastia totiž putovala do väzenia.

"Počas vystúpenia jedného zo zahraničných interpretov (americký raper Macklemore - pozn. red.), bola na pódium vybraná aj jedna z diváčok, ktorá spolu s ním spievala a zjavne si užívala spoločné vystúpenie so svojim idolom," priblížil nám situáciu policajný hovorca Michal Szeiff.

Žena si svoj zážitok odfotila a pochválila sa ním na sociálnej sieti, čo však neuniklo pozornosti občana, ktorý zároveň sleduje aj stránku pátrania po osobách ministerstva vnútra. Ženu spoznal a zistil, že práve ju videl na spomínanej stránke. Okamžite o tom informoval políciu.

"Policajti následne počkali, kým žena na pódiu dospieva a 24-ročnú Bratislavčanku, na ktorú bol vydaný príslušným súdom príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, ktorému sa mladá žena vyhýbala, zadržali. Ženu následne eskortovali do priestorov ústavu na výkon trestu odňatia slobody," dodal Szeiff.

(ms)

Páčil sa vám článok?