Tragédia v Čunove: Muž postrelil ženu, potom obrátil zbraň proti sebe

18.8.2024
0
policajná páska

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Nedeľný večer sa skončil v bratislavskej mestskej časti Čunovo tragédiou.

"Policajti viacerých útvarov Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave aktuálne vykonávajú potrebné úkony v súvislosti so streľbou, ku ktorej došlo dnes krátko pred 21.00h v mestskej časti Čunovo," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff. 

Podľa doterajších informácii mal muž na Hraničiarskej ulici viacerými ranami postreliť ženu z krátkej strelnej zbrane, pričom následne zbraň použil voči sebe a tým si spôsobil zranenie, ktorému na mieste podľahol. Žena utrpela viaceré zranenia vyžadujúce si ošetrenie. Iné osoby zranenia neutrpeli.

"Prípadom sa aktuálne zaoberáme, bližšie informácie k prípadu poskytneme akonáhle to situácia vo vyšetrovaní umožní," dodal.

K prípadu sa vyjadrili aj záchranári. "Operátor tiesňovej linky 155 vyslal ambulancie RZP a RLP k 43-ročnej žene, ktorá mala utrpieť viacero poranení po útoku strelnou zbraňou v mestskej časti Čunovo. Po prvotnom ošetrení bola pri vedomí transportovaná do nemocnice. Na mieste sa nachádzal aj 58-ročný muž, u ktorého lekár konštatoval úmrtie," uviedlo na sociálnej sieti Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR. 

(ms)

Páčil sa vám článok?