Nepoučiteľný Maroš: Policajtov zaujalo jeho zle osvetlené auto, napriek zákazu opäť šoféroval opitý

15.8.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Viete si predstaviť, že máte pre alkohol zákaz šoférovať , no i tak si sadnete za volant? Drvivá väčšina ľudí to neurobí a ak sa niekto odhodlá, tak sa zrejme snaží byť maximálne nenápadný. To však nebol prípad Maroša z Bratislavy, ktorý svojou jazdou zaujal policajtov.

Policajti včera (14.08.2024) krátko pred 21.00 h spozorovali na Slovnaftskej ulici Renault, ktorý počas jazdy nemal predpísané osvetlenie. Preto sa rozhodli auto zastaviť a vodiča skontrolovať.

"Počas kontroly bol vodič podrobený aj vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tá skončila s výsledkom 0,88 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 1,83 promile. Zároveň policajti zistili, že vodič bol v priebehu minulého mesiaca postihnutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, a to rozhodnutím Mestského súdu v Bratislave ktorým mu bol uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá po dobu 4 rokov," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Maroš nafúkal 0,88 miligramu, čo predstavuje 1,83 promile.

Vodiča, 59-ročného Maroša B. z Bratislavy, zadržali a obvinili z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia a trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky .

(ms)

Páčil sa vám článok?