FOTO Veľký požiar na Kutlíkovej: Byt na prvom poschodí plamene úplne zdevastovali

25.7.2024
0

Zdroj: FB Poliícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí hasiči vyrazili vo štvrtok (25.7) po piatej ráno do Petržalky k bytovke na Kutlíkovu ulicu. Byt na prvom poschodí trojposchodového domu sa ocitol v plameňoch.

"V čase príjazdu hasičov na miesto udalosti bol požiar už plne rozvinutý a únikové cesty boli silno zadymené. Zasahujúci hasiči vyviedli z bytovky desať obyvateľov, ktorých zároveň vyšetrili. Jedna osoba, ktorá sa nadýchala splodín horenia, bola prevezená záchrannou zdravotnou službou na centrálny príjem jednej z bratislavských nemocníc," informovalo na sociálnej sieti krajské riaditeľstvo hasičov v Bratislave. 

Po likvidácii požiaru a odvetraní priestorov bytového domu sa obyvatelia vrátili naspäť do bytov. Príčinu vzniku požiaru ešte zisťujú.

Zdroj: HaZZ

Horel byt na prvom poschodí.

Pri požiari zasahovalo 21 hasičov (z hasičských staníc Petržalka a Radlinského) s piatimi kusmi techniky.

Zdroj: FB Poliícia SR - Bratislavský kraj

Interiér bytu úplne vyhorel.

Ďalšie informácie nám prezradil aj policajný hovorca Michal Szeiff. "Vzhľadom na rozsah požiaru bolo potrebné vykonať evakuáciu obyvateľov domu, pričom v čase požiaru sa v byte nachádzala osoba ženského pohlavia. Tá bola následne privolanou záchrannou službou prevezená do jednej z nemocníc. K zraneniu iných osôb v súvislosti s požiarom nedošlo," uviedol.

FOTOGALÉRIA:

Požiarom bola spôsobená škoda odhadovaná na 200-tisíc eur. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia.

(ms)

Páčil sa vám článok?