V správny čas na správnom mieste: Dvojica policajtov v čase svojho voľna zadržala zlodeja

24.7.2024
0

Zdroj: TASR - Pavol Zachar

Páčil sa vám článok?

Zlodej v nákupnom centre Eurovea mal smolu. Hoci esbeeskárovi nastriekal do očí slzný sprej, netušil, že neďaleko sa nachádzajú dvaja policajti, ktorí aj v čase svojho voľna neváhali zasiahnuť.

"V pondelok (22.07.2024) boli policajti v čase ich osobného voľna v priestoroch nákupného centra na Pribinovej ulici, pričom započuli krik a spozorovali, ako na zemi leží pracovník SBS a od neho, z priestorov z obchodu s oblečením, uteká neznámy muž," priblížil nám policajný hovorca Michal Szeiff.

Policajti sa za mužom, ktorý v ruke držal igelitovú tašku, rozbehli, a vyzývali ho, aby zastal. Muž však bežal ďalej, policajti ho však nakoniec dobehli na Landererovej ulici.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Policajti z Obvodného oddelenia Ružinov - západ , ktorí zlodeja zadržali.

"Nakoľko kládol aktívny odpor, policajti ho obmedzili na osobnej slobode a zavolali na miesto hliadku bratislavskej Pohotovostnej motorizovanej jednotky. Tá mužovi, ktorý sa aktívne bránil, nasadila služobné putá a eskortovala ho na príslušné policajné oddelenie," dodal Szeiff.

Tam zistili, že muž ukradol z obchodu s oblečením tovar v hodnote 195 eur a esbeeskárovi, ktorý ho chcel zadržať, nastriekal do očí slzný sprej.

(ms)

Páčil sa vám článok?