Dúhový Pride a Hrdí na rodinu: Na niektorých uliciach v centre mesta rátajte s dopravnými obmedzeniami

19.7.2024
0

Zdroj: TASR - Pavol Zachar

Páčil sa vám článok?

V súvislosti so sobotňajšími pochodmi Dúhový Pride Bratislava 2024 a Hrdí na rodinu avizuje polície bezpečnostné opatrenia, ktorých súčasťou budú aj dopravné obmedzenia v centre mesta.

"Vodičom dávame do pozornosti, aby od približne 12.00 h rátali s dopravnými obmedzeniami, ktoré sa budú týkať predovšetkým Námestia slobody a ďalších ulíc centra Bratislavy. Ďalšie obmedzenia v cestnej premávke budú aj na Dunajskej ulici, Karadžičovej, 29. augusta a Dostojevského rade, kde sa v priebehu dňa uskutoční ďalšie verejné zhromaždenie spojené s pochodom účastníkov," informovala nás policajná hovorkyňa Jana Šimunková. 

Vodičom v tejto súvislosti polícia odporúča, aby sa od popoludnia až do večerných hodín vyhli uliciam v okolí Námestia slobody a využili na presun alternatívne trasy.

"V prípade, ak by došlo k narušeniu verejného poriadku alebo k páchaniu inej protiprávnej činnosti, polícia využije všetky zákonné prostriedky na obnovenie verejného poriadku, ochranu života, zdravia a majetku. Zároveň občanov vyzývame občanov, aby rešpektovali pokyny a výzvy polície," dodala.

(ms)

Páčil sa vám článok?