Nové informácie o nehode v Tomášove: Polícia začala trestné stíhania

16.7.2024
0

Zdroj: FB Bernolákovo online

Páčil sa vám článok?

Nové informácie o dopravnej nehode, ktorá sa stala v nedeľu 14.7. neďaleko Bratislavy v obci Tomášov. Polícia začala trestné stíhanie.

Hliadka bratislavskej Pohotovostnej motorizovanej jednotky zastavila v nedeľu ráno na ulici Pri trati v mestskej časti Podunajské Biskupice krátko po 9 hodine vodiča osobného motorového vozidla značky Volkswagen, aby ho podrobila kontrole. 49-ročný muž sa dal na útek. Vodič unikal až do obce Tomášov, kde v obrovskej rýchlosti narazil do dvoch áut. 

Polícia dnes zverejnila nové informácie o prípade. Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave po vykonaní potrebných úkonov, začal trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia. "Konaním konkrétnej osoby došlo k vydaniu minimálne siedmych ľudí do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví, alebo cudzieho majetku do nebezpečenstva škody veľkého rozsahu. Zároveň boli týmto osobám spôsobené viaceré zranenia rôzneho rozsahu ako aj spôsobená majetková škoda," poznamenala bratislavská polícia na sociálnej sieti.

Video z nehody:

Súčasne vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi. Po dopravnej nehode polícia totiž v aute našla plastové vrecká s obsahom neznámej kryštalickej látky. Vyšetrovanie tejto nehody aj naďalej intenzívne pokračuje.

(sp)

Páčil sa vám článok?