Polícia hľadá svedkov nehody kolobežkára! Nevideli ste muža na VIDEU?

16.7.2024
0
nehoda kolobežkára

Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky - Bratislava

Páčil sa vám článok?

Polícia zverejnila zábery nehody kolobežkára, ktorá sa stala na Plynárenskej ulici v Bratislave, aby im občania pomohli s pátraním. Nevideli ste muža na videu?

Dopravná nehoda kolobežkára sa stala 27. 6. 2024 krátko po 17.00 hodine na Plynárenskej ulici. Prípad začali objasňovať policajti Odboru dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave, ktorí na sociálnej sieti zverejnili video.

Na ňom je vidieť, ako kolobežkár nezvládol riadenie a narazil do stojaceho auta. "Doposiaľ nestotožnená osoba mužského pohlavia riadila elektrickú kolobežku nezistenej značky zelenej farby, pričom z doposiaľ nezistených príčin narazila do tam zaparkovaného motorového vozidla zn. Mazda. Neznáma osoba mužského pohlavia jazdiaca na kolobežke z miesta odišla na neznáme miesto," poznamenala polícia na sociálnej sieti.

Zároveň všetkých vyzvala, aby im pomohli s pátraním. "Touto cestou vyzývame vodičov a občanov, ktorí boli svedkami tejto udalosti, poznajú muža na uvedenom videu, aby nás kontaktovali na bezplatnom čísle polície 158, prípadne formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj," dodali. 

(sp)

Páčil sa vám článok?