FOTO: Pán vošiel autobusu priamo do cesty. Polícia hľadá svedkov kolízie na Eisnerovej

4.7.2024
0

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo na Eisnerovej ulici v Devínskej Novej Vsi. Zranila sa pri nej cestujúca v autobuse MHD.

K tejto nehode došlo v utorok  02.07.2024  okolo 17:13 h na Eisnerovej ulici v smere na Istrijskú, za križovatkou s ulicou Jána Poničana.

"Doposiaľ nestotožnená osoba mužského pohlavia vstúpila z chodníka pred prichádzajúci kĺbový autobus MHD, v dôsledku čoho vodič s vozidlom MHD, v snahe vyhnúť sa zrážke s chodcom, musel prudko zabrzdiť. Toto konanie vodiča malo za následok pád cestujúcich v autobuse MHD. V dôsledku pádu utrpela cestujúca vo vozidle MHD zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice k ošetreniu. Doposiaľ nestotožnený chodec odišiel neznáme miesto," informovali policajti na sociálnej sieti. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Poznáte tohto pána?

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Poznáte tohto pána?

Polícia vyzýva vodičov a okoloidúcich, ktorí boli svedkami tejto udalosti alebo poznajú muža na fotografiách, prípadne majú situáciu zadokumentovanú na kamerovom zázname, aby ju kontaktovali na bezplatnom čísle 158, prípadne formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

(ms)

Páčil sa vám článok?