Tragédia: V Podunajských Biskupiciach zomrel po zrážke s nákladným autom cyklista

20.6.2024
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V bratislavských Podunajských Biskupiciach došlo v stredu (19. 6.) podvečer k nehode cyklistu a polievacieho auta. Cyklista následkom zranení podľahol.

Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na sociálnej sieti s tým, že začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

"Podľa doposiaľ zistených informácií k zrážke motorového vozidla s cyklistom, ktorý mal na bicykli spolujazdca, došlo na križovatke ulíc Korytnická - Učiteľská - Podzáhradná počas toho, ako vodič motorového vozidla odbáčal smerom doprava," priblížili policajti.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

K nehode došlo na k​rižovatke ulíc Korytnická - Učiteľská - Podzáhradná.

Cyklistu aj jeho spolujazdca previezli do bratislavských nemocníc. Dychová skúška u vodiča nákladného vozidla značky Man mala negatívny výsledok. Dopravná nehoda je podľa policajtov v štádiu šetrenia.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Polievacie auto cyklistu usmrtilo.

Policajti sa zároveň obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri objasnení tejto dopravnej nehody. "Žiadame svedkov, ktorí videli priebeh tejto dopravnej nehody alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname z vozidla, aby sa prihlásili osobne na Odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Bratislava na Osvetovej ulici alebo na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru," uviedla pollicajná hovorkyňa SIlvia Šimková.

Prípadní svedkovia udalosti môžu využiť aj telefonický kontakt 158, prípadne poslať správu na facebookovskom profile 

(tasr, ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie