Dráma v Starom Meste: Pred reštauráciou zaútočil muž na hosťa nožom

29.7.2023
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Viaceré bratislavské policajné hliadky vyrazili v noci zo štvrtka na piatok na Dostojevského rad v Starom Meste, kde mal pred budovou reštaurácie neznámy muž napadnúť iného muža nožom.

"Mamuk M. (28), občan Gruzínska sa v piatok 28.07.2023 okolo 00:10 h snažil do reštaurácie opakovane dostať aj po upozornení, že je tam uzavretá spoločnosť. Svoje agresívne správanie a vulgárne vyjadrovanie smeroval na personál reštaurácie ako aj jej hostí. Po viacnásobnom upozornení a výzvam personálu, že ide o súkromnú a uzavretú spoločnosť pokračoval v požívaní jedla a nápojov. Napriek úspechu personálu vyprevadiť neželaného hosťa von z reštaurácie, sa tam opakovane vrátil. Neskôr sa v priestoroch reštaurácie stretol na schodisku s hosťom, ktorý mu taktiež povedal, aby odišiel. 28 – ročný Mamuk na výzvu zareagoval vytiahnutím noža z vrecka nohavíc, ktorým sa na muža zahnal do oblasti brucha. Po tomto čine sa dal na útek a nastúpil na nočný spoj MHD," priblížila nám incident bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková. Podľa našich informácií k týmto výtržnostiam došlo v reštaurácii Umelka.

 Autobus MHD si však všimli hliadky polície, ktoré ho zastavili a muža zodpovedajúceho popisu útočníka vyzvali, aby vystúpil. Opitý Mamuk odmietal s hliadkou polície spolupracovať, no i tak ho zadržali a eskortovali na policajné oddelenie.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Nôž, ktorým agresívny muž zaútočil.

V súčasnosti je obvinený z výtržníctva a hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

(ms)

Páčil sa vám článok?