Šokujúca reakcia dvojice: Incident v električke mal po príchode policajtov nečakaný záver

14.3.2023

Zdroj: Marián Dekan

Páčil sa vám článok?

Viaceré hliadky polície boli v piatok (10.03.2023) krátko pred 20.00 h vyslané na zastávku električiek Botanická, kde malo dochádzať k incidentu v jednej z električiek. Podľa doterajších informácií počas jazdy električky v smere do centra mesta sa dvaja cestujúci – muž a žena, začali nevhodne správať.

Vodič električky následne oboch vyzval, aby vystúpili, na čo na neho verbálne,  ale aj fyzicky zaútočili, pričom v útokoch pokračovali aj po príchode zamestnancov dopravného dispečingu.

"Po príchode policajtov z električky osoby vystúpili, muž si stiahol nohavice, vytiahol pohlavný úd a žena ho následne začala uspokojovať rukou. Týmto konaním sa obaja dopustili verejného pohoršenia a boli bezodkladne obmedzení na osobnej slobode. Po eskortovaní na policajné oddelenie boli podrobení vykonaniu potrebných úkonov a umiestnení v cele policajného zaistenia," informuje na sociálnej sieti polícia Bratislavského kraja. 

Pár už obvinili z trestného činu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva. Ide o 33-ročného Štefana V. z okresu Snina a 33-ročnú Kataríne D. z Bratislavy. Pri vyšetrovaní policajtizistili, že Štefan už bol za obdobný skutok v minulosti postihnutý. Obvineným hrozí za toto konanie trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?