Táto dvojica je podozrivá z poškodzovania bankomatov na viacerých miestach Bratislavy - nevideli ste ich niekde?

5.12.2019

Zdroj: KR PZ SR

Páčil sa vám článok?

Policajti piateho bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti trestného činu, ku ktorému došlo začiatkom tohto mesiaca. Neznámy páchateľ vykonal doposiaľ neznámym spôsobom neoprávnený technický zásah do jedného z bankomatov na Tupolevovej ulici. Podobným spôsobom boli poškodené aj viaceré ďalšie bankomaty na území nášho hlavného mesta. Polícia momentálne hľadá dvoch mladých mužov, ktorých zachytila kamera jedného z poškodených bankomatov...

"Následným vyšetrovaním policajti zistili, že v krátkom období – v priebehu dvoch dní, zatiaľ neznámy páchateľ poškodil a zároveň znemožnil klientom dokončiť výbery finančnej hotovosti takýmto spôsobom na viacerých bankomatoch na území Bratislavy. Išlo o bankomaty na Galvaniho ulici, Kazanskej ulici, Kaštielskej ulici a Tupolevovej ulici. Na tomto bankomate bola spôsobená škoda v presne nevyčíslenej hodnote," informoval o prípade hovorca Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Michal Szeiff. 

"V tejto súvislosti sa obraciame na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie dvoch mužov na priložených záberoch, ktorí by mohli napomôcť pri objasnení týchto skutkov. Obraciame sa však aj na majiteľov hotelov a ubytovacích zariadení, v ktorých sa tieto osoby mohli v poslednom období ubytovať. Akékoľvek informácie smerujúce k stotožneniu mužov na priloženom zábere nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície," dodal Szeiff.

(ts)

Páčil sa vám článok?