FOTO: Policajti od rána pátrajú po nezvestnom študentovi, ktorý pravdepodobne skočil do Dunaja!

23.11.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Dnes od ranných hodín vykonávajú policajti pátraciu akciu po tele nezvestného Michala Stacha, ktorý sa stratil v stredu počas ranného behu s kamarátmi. Polícia oznámila, že disponuje kamerovým záznamom, podľa ktorej v tom čase skočila z Mosta SNP do Dunaja neznáma osoba. Mohlo by ísť práve o zmiznutého študenta.

"Polícia prijala oznámenie o nezvestnosti s časovým odstupom 13 hodín, od kedy policajti robili všetko preto, aby nezvestného vypátrali. Polícia disponuje kamerovým záznamom, ktorý dňa 20.11.2019 zaznamenáva skok neznámej osoby z Mosta SNP. Vyhodnotením kamerových záznamov v časovej a miestnej súvislosti polícia predpokladá, že touto osobou mal byť s najväčšou pravdepodobnosťou nezvestný muž. Z uvedeného dôvodu dnes prebieha pátracia akcia v povodí Dunaja. Pátracia akcia prebieha za účasti policajtov z Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I, policajtov poriečneho oddelenia Policajného zboru a Slovenskej pátracej služby z Trenčína," oznámila polícia z Bratislavského kraja na svojom oficiálnom facebooku. 

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

"Zároveň zdôrazňujeme, že ani tento prípad nemá žiadnu spojitosť s vyšetrovaním prípadu zabitej ženy zo dňa 11.11.2019. Žiadame preto verejnosť, aby nešírili dezinformácie a neprispievali k vzniku paniky. Ubezpečujeme, že policajti na prípade zabitej 34-ročnej ženy naďalej intenzívne pracujú a robia všetko preto, aby prípad náležite objasnili," dodalo Krajské riaditeľstvo PZ SR v Bratislave.

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

(ars)

Páčil sa vám článok?