Ďalší pokus o samovraždu: Z mostu SNP chcel skočiť mladík

18.7.2018
0
Na štedrý deň chcel 36-ročný muž skončiť z mosta snp - most_snp3
Páčil sa vám článok?

Dnes v skorých ranných hodinách chcel mladý muž skokom z mosta SNP ukončiť svoj život. 27-ročný Bratislavčan bol zachránený vďaka promptnosti bratislavských policajtov, ktorí ho odovzdali privolaným záchranárom.

 "Po príchode na miesto policajti na lávke pod mostom spozorovali neznámeho muža, ktorý sa držal mostného zábradlia a vedľa seba mal vyložené svoje osobné veci. Muž, ktorý javil známky požitia alkoholu, sa po spozorovaní policajtov začal vyhrážať, že v prípade ich priblíženia z mosta skočí, " priblížila situáciu policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Následne muža oslovili policajti ďalšej hliadky, ktorý sa k nemu priblížili z opačného smeru. Počas tejto komunikácie policajti využili jeho chvíľkovú nepozornosť aby sa k nemu priblížili a stiahli ho na zem. Muž sa však policajtom snažil vytrhnúť, preto voči nemu použili donucovacie prostriedky, a to hmaty a chvaty sebaobrany, pri ktorých však nedošlo k jeho zraneniu.

Zachránený 27-ročný Bratislavčan bol následne odovzdaný do starostlivosti privolaným záchranárom, ktorí mu poskytli prvú pomoc a previezli ho do jednej z bratislavských nemocníc.

(TS,nc)

Páčil sa vám článok?