Správy z bratislavského podsvetia 21/2013

6.11.2013
0
Páčil sa vám článok?

NA TRNAVSKEJ CESTE niekto na Martinskom cintoríne ukradol náhrobný kameň. Krádežou ružového mramorového náhrobku vznikla majiteľke škoda vo výške 500 eur. Polícia po páchateľovi pátra.

NA TRHOVEJ ULICI smetiari pri odvážaní domového odpadu našli telo muža v počiatočnom štádiu rozkladu. Presné príčiny smrti budú známe po pitve. Podľa polície by malo ísť o bezdomovca, okolnosti smrti vyšetruje.

NA SEDMOKRÁSKOVEJ ULICI prepadol neznámy páchateľ fitnes štúdio. Majiteľke a dvom zákazníčkam sa vyhrážal použitím zbrane, ak mu ihneď nedajú peniaze, čo majú pri sebe. Ženy odmietli, následne lupič spod pultu schmatol dva mobily, notebook, 10 eur a ušiel. Polícia po lupičovi pátra.

NA ŠÁŠOVSKEJ ULICI niekto úmyselne podpálil auto Maserati Quattroporte. Majiteľovi vznikla škoda okolo 60-tisíc eur. Polícia po podpaľačovi pátra.

NA KRIŽOVATKE ULÍC KADNÁROVA A HEČKOVA polícia chytila 28-ročného Michala, keď odčerpával benzín z áut. Michal poškodil nádrže dvoch áut, z ktorých odčerpal viac ako 15 litrov benzínu. Majiteľom áut vznikla škoda viac ako 622 eur. Polícia muža pustila na slobodu, hrozí mu väzenie na dva roky.

BLÍZKO NÁMESTIA SLOBODY našli policajti v kríkoch mužské telo v značnom štádiu rozkladu. Presné príčiny a okolnosti smrti budú známe po pitve. Polícia prípad vyšetruje.

(mch)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?