Správy z bratislavského podsvetia 20/2013

23.10.2013
0
Páčil sa vám článok?

NA TOPOĽČIANSKEJ ULICI neznámy páchateľ podpálil kontajnery, ktoré zhoreli do tla. Oheň poškodil aj prístrešok kontajnerov a zaparkovanú Mazdu. Škoda na aute je vyčíslená na 500 eur, škoda kontajnerového stojiska vyčíslená ešte nie je. Podpaľačovi hrozí trest odňatia slobody až na rok. Polícia po ňom pátra.

NA SEGNEROVEJ ULICI niekto prepadol lekáreň. Ozbrojený páchateľ sa domáhal peňazí a vyhrážal sa, že použije zbraň. Lekárnička mu peniaze vydala a neznámy muž s nimi ušiel. Koľko peňazí si odniesol, doposiaľ nie je známe. Polícia po ňom pátra.

NA NEVÄDZOVEJ ULICI sa neznámy zlodej vlámal do bytu, z ktorého ukradol retiazky na ruku zo žltého a bieleho kovu, náramkové hodinky, strieborný prsteň s bielym kameňom, kľúče od bytu a peniaze. Zlodej spôsobil škodu vo výške 30 735 eur. Hrozí mu väzenie na 3 až 10 rokov.

NA IVANSKEJ CESTE v nocľahárni napadol 36-ročný muž tehotnú ženu. Udieral ju do hlavy, hrudníka a brucha. Polícia muža obvinila z trestného činu ublíženia na zdraví. Hrozí mu väzenie na 2-5 rokov. Ženu previezli do nemocnice, kde zistili, že plod je bez pohybov a odozvy srdca.

NA DOLNOZEMSKEJ ULICI našiel náhodný okoloidúci v lesnom poraste mŕtveho muža. Muž mal strelné poranenie v oblasti hlavy. Policajti na mieste našli aj zbraň, obhliadajúci lekár však nevedel určiť či išlo o samovraždu alebo cudzie zavinenie. Presnú príčinu ukáže pitva.

NA PRIBINOVEJ ULICI v obchodnom centre ukradol 44-ročný Branislav zo Srbska oblečenie za 1139 eur. S ukradnutými vecami muža zadržali pracovníci SBS, ktorí ho odovzdali polícii. Zlodejovi hrozí dvojročné väzenie.

NA VAVILOVEJ ULICI policajti pri domovej prehliadke zaistili chemikálie a lieky používané pri výrobe drog. Za vyrábanie a následné predávanie drog po celej Bratislave je obvinený 44-ročný Peter, ktorý drogy vyrábal aj v záhradnej chatke v záhradkárskej oblasti zvanej Flagile. Hrozí mu trest odňatia slobody na päť až desať rokov.

(mch)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?