Správy z bratislavského podsvetia 19/2013

8.10.2013
0
Páčil sa vám článok?

NA MLYNAROVIČOVEJ ULICI v jednom z bytov 27-ročný Richard zabil 62-ročného Viliama. Neznámym predmetom ho bodal do hlavy, hrudníka, zápästí a predlaktí. Viliam zraneniam na mieste podľahol. Polícia Richarda vypátrala a chytila. Hrozí mu väzenie na 20 - 25 rokov, alebo doživotie.

NA ULICI MALÝ TRH traja mladíci prepadli 48-ročnú ženu. Najskôr ju 15-ročný Patrik zozadu napadol a strhol jej z krku retiazku, ktorú zo zeme zdvihol 19-ročný Tibor. Následne 18-ročný Jozef žene z tašky zobral peňaženku s dokladmi a začal sa s ňou naťahovať o mobil, ktorý však padol na zem. Mladíci potom ušli. Polícia ich do polhodiny vypátrala a odviedla na policajnú stanicu. Hrozí im trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov. Mladistvému obvinenému hrozí polovičný trest.

NA URSÍNYHO ULICI sa do rodinného domu vlámal 23-ročný Filip. Ukradol z neho starožitnosti v hodnote 8000 eur a vstupom do domu spôsobil škodu 200 eur. Polícia ho stíha na slobode, hrozí mu väzenie na pol roka až 3 roky.

NA MOJMÍROVEJ ULICI sa pred budovou obvodného oddelenia polície vyhrážal 31-ročný Ronald samovraždou s nožom v ruke. Policajný vyjednávač ho presvedčil, aby od činu upustil a s ľahkými povrchovými zraneniami ho vydal záchranárom.

NA TOMÁŠIKOVEJ ULICI neznámy páchateľ prepadol kaviareň. So zbraňou v ruke žiadal od dvoch zamestnankýň peniaze. Tie mu dali peňaženku s 320 eurami. Páchateľ potom ženy zavrel do skladu a ušiel. Polícia po ňom pátra.

NA CESTE NA SENEC hodil 28-ročný Ľubomír z Prešova do zaparkovaného auta Audi TT na parkovisku predajne s autami betónovú dlažbu. Pracovník SBS ho hneď chytil a vydal polícii. Na aute vznikla škoda asi 1200 eur. Prešovčanovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

NA STROMOVEJ ULICI sa neznámy páchateľ vlámal do sušiarne obytného domu, odkiaľ ukradol potápačské a športové potreby, čím spôsobil škodu vo výške 750 eur. Polícia po páchateľovi pátra.

(mch)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?