Správy z bratislavského podsvetia 18/2013

26.9.2013
0
Páčil sa vám článok?

NA DUDVÁŽSKEJ ULICI 32-ročný Vladimír vzal 28-ročnej Bratislavčanke 400 eur, ktoré si práve vybrala z bankomatu s prísľubom, že jej peniaze vráti na Hraničnej ulici. Muž však ušiel. Žena to nahlásila polícii, ktorá muža vypátrala a chytila.

NA ČAPAJEVOVEJ ULICI v noci horelo v byte na prvom poschodí paneláka. Hasiči po uhasení požiaru v byte našli obhorenú osobu. Vedľa tela bol zapaľovač, popolník s množstvom ohorkov a sviečka. Predbežnou príčinou požiaru je nedbanlivosť pri manipulácii s ohňom.

NA BUDATÍNSKEJ ULICI 26-ročný Mário poškodil jazdou v aute tri zaparkované autá. Policajti zistili, že mladík bol opitý a nie je držiteľom vodičského preukazu. Škoda bola vyčíslená na 400 eur.

NA IVANSKEJ CESTE v obchodnom centre ukradla 22-ročná Bulharka žene peňaženku z kabelky. S ukradnutou bankomatovou kartou urobila tri výbery a z účtu poškodenej vybrala spolu 600 eur. Žene vznikla celková škoda 1040 eur. Policajti na základe kamerových záznamov Bulharku vypátrali, obvinili a umiestnili do policajnej cely.

NA FARSKÉHO ULICI sa do jedného z bytov na prvom poschodí pomocou rebríka vlámal lupič. V byte bol podnájomník, ktorému páchateľ zviazal ruky aj nohy. Potom vypáčil dvere na izbe majiteľa bytu a ukradol plechovú skrinku, v ktorej bolo 1500 eur, kľúče od bytu, auta a iné. Majiteľovi bytu vznikla škoda asi 2000 eur.

(mch)

Páčil sa vám článok?