Správy z bratislavského podsvetia 12/2012

14.6.2012
0
Páčil sa vám článok?

NA NÁBREŽÍ ARM. GEN. L. SVOBODU neznámy páchateľ v noci v areáli FTVŠ odmontoval z traktora predné kolesá, ktoré však neukradol, ale ponechal pri vstupnej bráne do areálu. Z traktora však ukradol dve poloosi, dva ,,náboje“, dva vrchné a dva spodné čapy, čím poškodenej spoločnosti spôsobil škodu za 6000 €.

NA DVOŘÁKOVOM NÁBREŽÍ 33-ročný Bratislavčan navštívil v nedeľu na obed hotelovú reštauráciu, účet vo výške vyše 150 € však odmietol zaplatiť. Policajti muža zadržali, pričom zistili, že od decembra až do inkriminovanej májovej nedele mal navštíviť sedem rôznych reštaurácií a pohostinských zariadení v celom meste. Za jedlo a nápoje však ani raz nezaplatil. Spôsobil tak škodu za vyše 640 €.

MEDZI MOSTOM APOLLO a Prístavným mostom vylovili hasiči z Dunaja telo 40-ročnej ženy. Všimli si ho pasažieri výletnej lode ešte v blízkosti Starého mosta. Privolaný lekár na mieste cudzie zavinenie vylúčil. Presné príčiny smrti ženy určia až výsledky pitvy.

NA ULICI MIKULÁŠA SCHNEIDERA pred polnocou narazil 17-ročný vodič Kia Ceed do výkladu čerpacej stanice. Policajti zistili o vodiča požitie alkoholu, v dychu mu namerali 1,04 mg/l. Škoda na aute bola vyčíslená na 4000 € a na čerpacej stanici 13 000 €. Mladistvému vodičovi bol odobratý vodičský preukaz a je trestne stíhaní vo veci prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla v súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

NA BLAGOJEVOVEJ ULICI bola lúpežne prepadnutá pobočka banky. Neznámy ozbrojený páchateľ vošiel do banky a pod hrozbou použitia zbrane žiadal od pracovníčky finančnú hotovosť. Tá mu v obave o svoj život a zdravie vydala najmenej 30-tisíc €. Páchateľ utiekol smerom po Blagojevovej ulici. Išlo o 170 cm vysokého muža, štíhlej postavy, na tvári mal sivú šatku, oči si maskoval veľkými slnečnými okuliarmi a na hlave mal čiernu šiltovku. Oblečenú mal tmavú mikinu, tmavé nohavice a svetlé tenisky.

(brn)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 2012 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?