Brutálny vrah skončil vo väzbe

7.9.2011
0
Páčil sa vám článok?

Mimoriadne brutálne si počínal Stanislav C., ktorý v byte na Dostojevského rade zavraždil dvoch dôchodcov - 60-ročnú imobilnú Máriu D. a jej 64-ročného druha Ladislava N.

Najprv sa so svojimi obeťami pohádal a hádka vyvrcholila fyzickým napadnutím oboch dôchodcov. Pánu Ladislavovi spôsobil mnohé zranenia, nevládnemu zviazal ruky za chrbtom, hodil ho do vane a napustil do nej vodu, v ktorej ho utopil. Neušetril ani pani Máriu, ktorá márne búchala barlou po dlážke, aby privolala pomoc. Skonala na následky početných bodných a rezných rán, ktoré jej spôsobil.

Voda z vane pretekala a vytápala dolný byt. Jeho majiteľ spolu s domovníkom búchali na dvere a keď nikto neotváral, zastavili na stúpačke vodu a ohlásili túto skutočnosť na linku 158. Keď policajti spolu so sestrou pani Márie byt otvorili, v predsieni zbadali kaluž krvi a dnu objavili oboch domácich bez známok života.

Bratislavskí kriminalisti ihneď začali pátrať po brutálnom vrahovi a získali dostatok dôkazov, aby mohol podozrivého vyšetrovateľ obviniť z dvojnásobnej vraždy. Za ohavný skutok mu hrozí trest odňatia slobody na 12 až 15 rokov alebo aj výnimočný trest.

(ver)

Páčil sa vám článok?